خانه / آشپزی / طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

  • بعد از اینکه لوبیا پخت و آب آن هم کشیده شد یک قاشق از پیاز داغ و کمی نمک به آن اضافه کرده و کمی با هم آن را تفت می دهیم. دقت کنید تا لوبیاها خیلی نرم نشوند چون ممکن است در فرآیند دم کشیدن برنج شکلشان را از دست بدهند.

 

 

از آنجایی هم که لوبیا پلو خیلی پرطرفدار است به طرق مختلف طبخ می شود مثلا با گوشت تکه ای یا چرخ کرده، یک راه دیگر آن هم این است که با مرغ آن را درست کنیم.

لوبیا پلو با مرغ علاوه بر اینکه خیلی خوش طعم و لذیذ است و همان بوی اشتها برانگیز لوبیا پلوهای اصیل را دارد برای آن دسته از افرادی که به هر دلیلی نمی توانند گوشت قرمز بخورند گزینه ای عالی است، امیدوارم تهیه اش کنید و از مزه اش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با مرغ :

سینه مرغ  ۱ عدد
 لوبیا سبز  ۲۰۰ گرم
 برنج خام  ۲ پیمانه
 رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ :

ابتدا باید لوبیاها را خرد کرده و بپزیم پس ابتدا سر و ته لوبیاها را با چاقو بریده و بعد به اندازه دلخواه خردشان می کنیم.

حالا لوبیاها را داخل قابلمه ریخته و کمی آب هم داخل قابلمه می ریزیم. مقدار آب نباید زیاد باشد چون ما نمی خواهیم بعد از پختن لوبیاها آب اضافه بیاید تا مجبور بشویم آب آن را دور بریزیم.

بعد از اینکه لوبیا پخت و آب آن هم کشیده شد یک قاشق از پیاز داغ و کمی نمک به آن اضافه کرده و کمی با هم آن را تفت می دهیم. دقت کنید تا لوبیاها خیلی نرم نشوند چون ممکن است در فرآیند دم کشیدن برنج شکلشان را از دست بدهند.

حالا نوبت به پخت مرغ می رسد پس مرغمان را خرد می کنیم. در صورتی که مرغ هنوز کمی یخ زده باشد خیلی راحت به هر شکل و اندازه ای که بخواهیم می توانیم آن را برش بزنیم.

حالا مابقی پیاز داغ، روغن، فلفل، زردچوبه و مرغ خرد شده را داخل ماهیتابه ریخته و مواد را با هم تفت می دهیم تا مرغ تغییر رنگ بدهد و یک کم مزه بگیرد.

بعد حرارت را ملایم کرده و در ماهیتابه را می بندیم اجازه می دهیم تا مرغ بپزد. در صورتی که تکه های مرغ کوچک باشد مرغ خیلی زود با آبی که خودش می اندازد پخته می شود.

حالا رب را به مرغی که پخته اضافه کرده و با هم آن را تفت می دهیم تا رب سرخ شود و از خامی دربیاید. به مقدار کافی نمک هم اضافه می کنیم.

بعد از سرخ شدن رب لوبیا پخته را به مرغ اضافه می کینم.

حالا حدود ۱/۳ الی ۱/۲ لیوان آب به مایه لوبیا پلو اضافه می کنیم فقط برای اینکه مایه کمی به خورد هم برود و شکل بگیرد و راحت تر به خورد برنج برود.

وقتی کمی آب را با مواد مخلوط کنیم و مایه را هم بزنیم مایه خودش را می گیرد و آماده است.

حالا مایه لوبیا پلو را با برنجی که آبکش کردیم مخلوط کرده و داخل قابلمه ای که کمی روغن کف آن ریختیم پخش می کنیم و ۱/۳ فنجان آب هم دور تا دور قابلمه می دهیم تا برنجمان خوب دم بکشد و بعد هم برای مدت نیم ساعت الی سه ربع برنج را دم می گذاریم.

حالا لوبیا پلو خوشمزه ما حاضر است و می توانیم از خوردن آن لذت ببریم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *