مواد لازم برای تهیه ترشی گیلاس
آب : یک استکان
گیلاس : یک کیلو
طرز تهیه ترشی گیلاس
اول گیلاسها را خوب بشوییم و دم آنجا را جدا کنیم و روی پارچه ای تمیز پهن کنید تا خشک شوند.
بعد گیلاس را درون شیشه بریزید و لابه لای آن برگ بو ، رزماری و فلفل بگذارید.
آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را هم اضاف کنید .
شربت به دست آمده را ده دقیقه دیگر بجوشانید بعد آن را از روی شعله بردارید تا کمی ولرم شود .
مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند .
بعد از ده روز ترشی شما آماده می شود .
بعد گیلاس را درون شیشه بریزید و لابه لای آن برگ بو ، رزماری و فلفل بگذارید.
آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را هم اضاف کنید .
شربت به دست آمده را ده دقیقه دیگر بجوشانید بعد آن را از روی شعله بردارید تا کمی ولرم شود .
مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند .
بعد از ده روز ترشی شما آماده می شود .