مواد اولیه برای تهیه کیسل لایه ای شیر و انار
کره پنجاه گرم
شکر دویست گرم
آرز ۸ قاشق سوپخوری
شیر سرد ۱ لیتر
طرز تهیه
* اول لایه شیری را به این ترتیب آماده نمایید : کره را روی شغله آب کنید بعد آرد را کمی در آن تفت دهید. شیر و شکر را اضافه کنید و با همزن مفتولی سریع هم بزنید تا گلولههای آرد در شیر حل شوند و به هم زدن ادامه دهید تا روی شعله کرم شیر غلیظ شود.
* کرم را درون ظرف سرو بریزید تا کاملاً سرد شود.
* بیسکویتها را با کمی شیر مرطوب نمایید و روی لایه شیری در دو ردیف بچینید.
مواد لازم برای کیسل انار
آب انار تازه هفتصد و پنجاه میلیلیتر
نشاسته گل ۶ قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق سوپخوری
شکر دویست گرم
بیسکویت ساده شکلاتی به اندازه نیاز
آب سرد یک سوم پیمانه
طرز تهیه کیسل انار :
* آب انار را به همراه شکر روی شعله بگزارید .
* نشاسته را در کمی آب انار حل کنید از صافی عبور دهید و به مخلوط روی شعله اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
* پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و با حرارت بخار آب حل کنید.
* ژلاتین را به کیسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و صبر کنید تا سرد شود.
* بعد از این که سرد شد آن را روی بیسکویتها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت ۲ الی ۳ ساعت بگزارید تا ببندد.
* بعد از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید.
این دسر را می توانید هم به صورت سرد هم به ورت گرم سرو کنید