در این مطلب می خواهیم برای شما چهار روش را برای درست کردن قهوه در خانه را توضیح دهیم
روش خیس كردن، در این روش کهمیتوانید از آن استفاده کنید. در این روش از استوانهای شیشهای كه دارای پیستون صافیداری است، استفاده میكنند به این طریق كه باید قهوه و آب جوش را به مدت چند دقیقه در استوانه، قاطی نمایید تا قبل از آن كه پیستون پایین بیاید نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی آماده مصرف شود.
روش بعدی كمك گرفتن از نیروی جاذبه است به این ترتیب كه پودر قهوه را در داخل یك صافی قرار دهید و آب جوش را قطره قطره روی آن بچكانید. طعم این نوع قهوه به میزان آب و قهوه مورد استفاده بستگی دارد.
در روش دیگر قهوه را به همراه آب، داخل قوری بریزید و اجازه دهید كه آرام به جوش بیاید. این قهوه را میتوانید قبل از مصرف شیرین كنید یعنی چند حبه قند را داخل قوری بریزید تا آرام آرام حل شود.
روش بعدی همان تحت فشار قرار دادن قهوه می باشد كه از آن قهوه اسپرسو به دست میآید. در این روش از یك قوری سه بخشی استفاده میشود كه در قسمت پایین آن آب میریزند تا بعد از به جوش آمدن آب، با فشار روی قهوه كه در قسمت میانی است بریزد. بعد از این مرحله، قهوه آماده مصرف كه روی آن لایهای خامه مانند جمع شده در قسمت بالای قوری جمع میشود.