کم کم با آمدن فصل بهار وتابستان پای هندوانه به خانه ها باز میشود.در اینجا ما میخواهیم با قسمتی از هندوانه که همیشه دور ریخته میشود ترشی درست کنیم،یعنی پوست هندوانه.
مواد لازم؛
پوسته هندونه به میزان دلخواه
فلفل سبز بسته به علاقه شما به تندی
هویج (خلالی با رنده درشت) ۲۵۰ گرم
سبزی معطر ۱۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان دلخواه
ادویه ترشی به مقدار دلخواه
سرکه حدوداً نیم لیتر
طرز تهیه؛
اول لايهي نازك از پوسته سبزوقرمزه يك هندوانهي متوسط را از گوشته سبز كمرنگ پوسته هندوانه جدا میکنیم و به شكلهاي دلخواه به اندازههاي يكسان ريز میکنیم و با آب و نمك به مدت ۵ دقيقه ميجوشانيم .بعد داخل آبكش میریزیم و وقتي آب اون رفت، بهش فلفل سبز خورد شده، نمك، هويج، سبزي معطر خورد شده، ادويه ترشي و سركه رو اضافه ميكنيم.
حالا ترشي ما آمادهي مصرف كردن است. اما بهتره برای اینکه به قول معروف جا بیفته یه چند روزی ترشی رو توی یه شیشه در بسته بذاریم بمونه تا حسابی خوشمزه تر شه. اما اگر به ترشی که زیر دندونتون صدا بده علاقه دارید میتونید خیلی زود مصرفش کنید.
نوش جان!