خانه / آشپزی / غذای خارجی – پلو عربی

غذای خارجی – پلو عربی

 

1

 

مواد لازم برای درست کردن پلو عربی

   گردو (خرد شده) / ۴/۱ پیمانه (۲۵ گرم)

  خلال بادام / ۴/۱ پیمانه (۳۰ گرم)

    خلال پسته (شسته و خشک شده) /۴/۱ یپمانه (۳۰ گرم)

   کشمش پلويي (تمیز و خشک شده) /۳/۲ پيمانه (۸۰ گرم)

   کره یا روغن جامد / ۲/۱ پیمانه (۸۰ گرم)

   چوب ‌دارچين / ۴ تکه

   زعفران (سائيده و حل‌شده در آبجوش) / ۲ قاشق سوپ‌خوري (۲۸ ميلي‌ليتر)

   هل درسته / ۴ عدد

    فلفل سیاه (پودر شده) / به مقدار لازم

   ادويه پلويي* / ۱ قاشق سوپ‌خوري (۵ گرم)

   هویج (خلال شده) /  ۴ عدد (۲۸۰ گرم)

   قيسی سيب‌زميني (خلال شده) / ۱ عدد (۱۷۰ گرم)

    ميگو (پاک شده) / ۲۰ عدد (۴۰۰ گرم)

   روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم

    پياز (خرد شده) / ۱ عدد (۱۴۰ گرم)

   نمک / به مقدار لازم

   برنج / ۲/۱ ۳ پيمانه (۵۶۰ گرم)

لپه / ۳/۲ پيمانه (۱۰۰ گرم)

طرز تهیه پلو عربی

لپه را از بیست و چهار ساعت قبل خیس کنید (در این فاصله یکی – دو بار آب آن را عوض نمایید )، در آبکش بریزید و با کمی آب بپزید. همچنین برنج را از ۷ تا ۸ ساعت قبل در مقداری آب و نمک خیس کنید. پياز را در روغن تفت داده، ميگوها را اضافه کنيـد و پس از تفـت دادن، قيسي و لپه را آبکش کرده، به آن بیفزائید و تفت دهيد. سيب‌زميني و هويج را نيز به طور جداگانه در روغن سرخ کرده و به مواد بالا اضافه کنيد. سپس ادويه پلويي، نمک، فلفل، هل و نيمي از زعفران را به آن بيفزائيد و همه‌ مواد را کاملاً با هم مخلوط ‌کنيد. در این فاصله، در قابلمه مناسبی آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد، آب برنج خیس شده را خالی کرده، داخل آن بریزید تا پخته شود. سپس در آبکش بریزید. در قابلمه‌ مورد نظر روغن ريخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس از روی حرارت برداشته، مقداری برنج داخل آن بریزید. از مایه بالا مقداری روی آن ریخته، روی آن مقداری برنج بریزید. به همین ترتیب مایه آماده شده را لابه‌لای برنج ریخته و روی آن را با برنج سفید بپوشانید. چوب‌هاي دارچين را نیز روي برنج گذاشته، روی حرارت زیاد قرار دهید و در ظرف را بگذارید. کره را روی حرارت ملایم قرار داده تا داغ شود (دقت کنید کره نسوزد). زماني که بخار برنج بلند شد روي آن بريزيد. بقیه زعفران را نیز در گوشه‌ای از برنج ریخته، در ظرف را بگذارید و حرارت را ملايم کنيد تا برنج دم بکشد. کشمش، خلال‌پسته، بادام و گردو را به طور جداگانه در روغن تفت دهيد. زمانی‌که برنج دم کشید، چوب دارچین را بردارید. بعد برنج زعفرانی را جدا کنید ، پلو را با مواد تفت داده شده قاطی نمایید  و در ظرف دلخواه  بکشيد و روی آن را با برنج زعفرانی تزئین و میل نمایید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *