خانه / آشپزی / طرز تهیه گوشت پیتزا با گوشت چرخ کرده و لوبیا

طرز تهیه گوشت پیتزا با گوشت چرخ کرده و لوبیا

images

مواد لازم برای تهیه گوشت پیتزا با گوشت چرخ کرده

خامه سفت : نصف فنجان

پنیر رنده شده : یک فنجان
خمیر پیتزا : دو عدد
کنسرو لوبیا قرمز : سیصد گرم
کنسرو ذرت (بدون آب) : سیصد گرم
چیپس : سی و پنج گرم
پودر آویشن : یک قاشق چایخوری
سس تند یا عادی گوجه فرنگی : یک فنجان
گوشت چرخ کرده : پانصد گرم
روغن گیاهی : یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خردشده : یک عدد
مواد لازم برای روی پیتزا :
خامه سفت : دو قاشق غذاخوری
آب لیمو : یک قاشق غذاخوری
کدو سبز بزرگ : دو عدد
پیاز : نصف پیاز

طرز تهیه گوشت پیتزا با گوشت چرخ کرده و لوبیا

اول روغن را در ماهی تابه داغ کنید و گوشت چرخ کرده و پیاز را تفت دهید و آنقدر هم بزنید تا گوشت قهوه ای شود.
در ادامه آویشن و سس گوجه فرنگی را اضافه نمایید و بگذارید تا چند دقیقه بدون درب بپزد.
بعد از گذشت این مدت گاز را خاموش کنید و لوبیا و چیپس ذرت را اضافه نمایید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد خمیرهای پیتزا را در کف سینی فر بگذارید و روی آن ها را با مخلوط آماده شده کاملا بپوشانید و رنده شده را هم رویش بپاشید.
سینی را به مدت پانزده دقیقه در فر، با حرارت بالا بگذارید، تا وقتی که کاملا قهوه ای و برشته شود. پیاز  و فلفل سبز را کاملا چرخ کرده و آب لیمو و خامه را به آن اضافه نمایید . و در آخر مخلوط آماده شده را روی پیتزای داغ بریزید و با بقیه خامه تزیین نمایید و سرو کنید نوش جان.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *