خانه / آشپزی / طرز تهیه سس پاستا

طرز تهیه سس پاستا

1

 

مواد لازم برای تهیه سس پاستا

•  یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه پودر شده

• نصف قاشق چایخوری نمک

• یک قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی

• نصف قاشق چایخوری دانه رازیانه

• دو قاشق غذا خوری شکر سفید

• ۲/۱ ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک شده

• نصف فنجان آب

• دو لیوان رب گوجه فرنگی

• یک لیوان معدل هفتصد گرم گوجه فرنگی خرد شده

• نف فنجان پیاز رنده زده

• نیم کیلو سوسیس شیرین ایتالیایی ورقه شده

• سیصدوپنجاه گرم گوشت گوساله خورد شده

طرز تهیه سس پاستا

در یک ظرف بزرگ گوشت گوساله و سوسیس و پیاز را حرارت دهید تا وقتی که  قهوه ای رنگ شود و کاملا روغن بیندازد. بعد گوجه فرنگی خرد شده را به با سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آب را در ظرف اضافه کنید و خوب بهم می زنیم. بعد فلفل و نمک و ریحان را اضافه کنید و هم می زنیم و به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت قرار بگزارید و هر چند دقیقه یکبار به خوبی هم بزنید.
سس شما آماده شده  است می توانید با پاستایی که از قبل آماده کرده اید، میل کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *