خانه / آشپزی / طرز تهیه خورش غوره

طرز تهیه خورش غوره

fo921

مواد لازم برای تهیه خورش غوره

روغن و نمک : به میزان لازم

نعنا و جعفری : یک کیلوگرم

غوره : ۳۵۰ گرم

پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری

گوشت خرد شده : نیم کیلو گرم

طرز تهیه خورش غوره

اول گوشت را همراه پیاز داغ بگزاریم تا بپزد.
سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم.
وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می نماییم .
بعد از ۱۰دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کنیم و می‌گذاریم خورش جا بیفتد.
در صورت تمایل می‌توانید از غوره بیشتر یا کمتر  استفاده نماییم .

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *