مواد لازم برای تهیه خاگینه ذرت
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
- سس گوجه: دو تا سه قاشق سوپ خوری
- خامه: صد گرم
- پنیر خامه ای: صد گرم
- کنسرو ذرت: صد گرم
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
- آرد: نصف پیمانه
- کره: پنجاه گرم
- شیر: ۱ سوم پیمانه
- تخم مرغ: ۱ عدد
طرز تهیه خاگینه ذرت
۱ – کره را ذوب کنید اجازه دهید تا سرد شود.
۲ – تخم مرغ را با شیر قاطی کنید و کره ذوب شده را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.
۳ – آرد و بیکینگ پودر را اضافه نمایید ، پنیر خامه ای، خامه و سس گوجه را به همراه نمک به مواد اضاف کنید.
۴ – می توانید ذرت را در آخرین مرحله اضافه نمایید در عین حال می توانید وقتی مواد خاگینه را در تابه بریزید قبل از اینکه ببندد روی آن ذرت بپاشید. بعد از پخت یک طرف، طرف دیگر را سرخ نمایید .