خانه / آشپزی / طرز تهیه املت چینی

طرز تهیه املت چینی

13820496672

مواد لازم برای تهیه املت چینی

روغن زیتون به اندازه لازم

تخم مرغ چهار عدد

سیر، له شده یک حبه

زنجبیل، رنده شده ۱ تکه

فلفل چیلی قرمز، خرده شده یک عدد

پیاز سبز، خرد شده یک عدد

جوانه گندم یا سویا پنجاه گرم

لوبیا سبز پنجاه گرم

طرز تهیه املت چینی

۱. لوبیاسبز ها را در کاسه ای بریزید و روی آنها آب جوش بریزید. بگذارید ۳ دقیقه بماند و سپس آب آنها را بگیرید. بعد زیر آب سرد آنها را آبکشی کنید.
۲. لوبیاسبز، جوانه ها، پیاز و فلفل ها را در کاسه ای مخلوط کنید.
۳. زنجبیل، سیر و یک قاشق غذاخوری آب داغ را ظرفی مخلوط کنید.
۴. تخم مرغ ها را با ۲ قاشق غذاخوری آب سرد در کاسه ای بزنید و به آن فلفل سیاه بزنید.
۵. یک ماهیتابه چینی را روی شعله متوسط داغ کنید. روغن بریزید و نیمی از مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. حدود ۳۰ ثانیه آن را حرارت دهید تا سفت شود. سپس املت را در بشقابی بگذارید و روی آن درپوش بگذارید تا گرم بماند. همین کار را برای بقیه مخلوط تخم مرغ انجام دهید.

۶. مخلوط لوبیاسبز را روی هر نصف املت بریزید. بعد آنها را از وسط تا بزنید تا مواد داخل آنها بیرون نریزید. روی آنها سس بزنید و سرو نمایید .

این غذای چینی بسیار خوشمزه است و سرشار از ویتامین های سبزیجات می باشد نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *