خانه / آشپزی / طرز تهیه باقلا پخته

طرز تهیه باقلا پخته

fo766

مواد لازم برای تهیه باقلا پخته

نمک                                             به اندازه نیاز

روغن زيتون                                 ۱ قاشق سوپ‌خوري

پودر زيره                                      نیم قاشق چاي‌خوري

نعناي تازه خردشده                         ۱ قاشق سوپ‌خوري

گشنيز تازه خردشده                         ۱ قاشق سوپ‌خوري

پيازچه بزرگ حلقه‌حلقه شده                چهار تا پنج عدد

كره مارگارين                                    پانزده گرم يا ۱ قاشق سوپ‌خوري

باقلاي تازه ريز با پوست دوم              چهارصد گرم

طرز تهیه باقلا پخته

* باقلاها را از پوست اول جدا كرده و در قابلمه ‌اي حاوي آب و كمي نمك بپزيد.

* در اين فاصله پيازچه‌ ها را نيز پاك كرده و پس از شستن، آنها را حلقه‌ حلقه كنيد.

* باقلاها را پس از اطمينان از پخته ‌شدن، داخل سبدي آبكشي كرده، كمي صبر كنيد تا سرد شوند. سپس پوست آن ها را جدا كنيد.

* تابه كوچكي آماده كنيد و پس از ريختن كره در آن، تابه را روي شعله اجاق ‌گاز قرار دهيد تا آب شود.

* سپس پيازچه‌ هاي حلقه‌ حلقه‌ شده را در كره بريزيد و مقداري تفت دهيد. براي اين كار ۲ تا ۳ دقيقه زمان كافي است.

* پس از آن، باقلاي سبز و سپس گشنيز و نعناي تازه را همراه پودر زيره و كمي نمك اضافه كنيد و مقدار كمي حرارت دهيد.

* در پايان روغن زيتون را اضافه کنيد و بعد از ريختن باقلاها در ظرف مورد نظر، به‌ همان صورت داغ سرو كنيد.

نكته:

مرحله پوست‌ كندن باقلا را مي ‌توانيد قبل از پخت آن انجام دهيد. براي اين كار كافي است مقداري نمك روي باقلاي خام با پوست بريزيد و چند دقيقه صبر كنيد.

بعد با ايجاد شكافي ریز در پوست باقلا ، مغز هر كدام به‌ راحتي بیرون می آید .

بعد از آن، مرحله پخت باقلا را در آب و نمك انجام دهيد.

ارزش غذايي هر پرس:

انرژي : صد و بیست و دو كيلو كالري    پروتئين : هفت /هفت گرم        چر بي : پنج / چهار گرم     كربوهيدرات : یازده /سه گرم        فيبر : شش / دو  گرم              قند : پنج /یک  گرم              كلسيم : شصت ميلي گرم

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *