مواد لازم برای تهیه املت شکر
نمک : کمی
روغن : پنج و نیم قاشق سوپخوری
شکر : یک فنجان
شیر هموژنیزه : نه قاشق سوپخوری
تخم مرغ : نه عدد
طرز تهیه املت شکر
برای درست کردن هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و ۳ قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم.
مایه اصلی همه املتها به همین صورت درست میشود و به نسبت نیاز مقدار آن را می توانیم کم یا زیاد نماییم .
۳ عدد املت به روش بالا درست میکنیم و لای هر کدام مقداری شکر میپاشیم و آن را میپیچیم.