خانه / آشپزی / طرز تهیه املت سیب زمینی با پیاز کاراملی

طرز تهیه املت سیب زمینی با پیاز کاراملی

03-japan-at-night

مواد لازم برای تهیه املت سیب زمینی با پیاز کاراملی

نمک و فلفل                        به مقدار نیاز

جعفری خرد شده تازه          دو تا سه قاشق چای ‌خوری

تخم‌ مرغ بزرگ                     شش عدد

روغن زیتون چهار  تا پتج قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ                              ۱ عدد بزرگ، پوست کنده و ریز شده

سیب زمینی متوسط            شش عدد، پوست کنده و ریز شده

طرز تهیه املت سیب زمینی با پیاز کاراملی

در یک قابلمه، سیب‌ زمینی ‌ها را درون آب و کمی نمک، بپزید.

سیب زمینی‌ ها را از آب بیرون آورید و کنار بگذارید.

در این میان، پیازها را درون تابه‌ ای نچسب روی حرارت ملایم درون روغن زیتون همراه با نمک و فلفل، تا حدی حرارت داده تا کاراملی رنگ شوند، ‌سپس آن‌ ها را از درون تابه بیرون آورده و کنار بگذارید.

تخم‌ مرغ ‌ها را با نمک و فلفل خوب هم بزنید.

سیب زمینی ‌های پخته شده را همراه با روغن و جعفری درون تابه خوب با هم مخلوط کنید.

تخم‌ مرغ‌ های هم زده را به آن اضافه کرده و پیازهای کاراملی را روی آن‌‌ ها پخش کنید.

درب ماهی تابه را ببندید و روی شعله متوسط حدود ربع ساعت تا بیست دقیقه، یا تا وقتی که تخم‌ مرغ ‌ها خوب بپزند، آن ‌ها را حرارت دهید.

انلت آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بگزارید یا داخل همان تابه آن را میل نمایید .

این دستور املت برای چهار نفر است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *