خانه / آشپزی / طرز تهیه استیک با سس کچاپ

طرز تهیه استیک با سس کچاپ

dd5f304732c60187597b22524e9d9b1f

مواد لازم برای تهیه استیک با سس کچاپ

سس کچاپ   به اندازه نیاز

روغن زیتون     به اندازه نیاز

نمک و فلفل         به اندازه نیاز

فلفل سبز   یک عدد بزرگ

گوجه فرنگی   یکعدد

پیاز   یک عدد

تکه های گوشت گوساله         شش عدد

طرز تهیه استیک با سس کچاپ

۱. گوشت را به تکه های نازک برش دهید.

۲. تکه های استیک را در ظرف عمق داری بریزید.

۳. پیاز، گوجه فرنگی، فلفل سبز را در مخلوط کن ریخته خوب با هم مخلوط کنید تا سس نرمی بدست آید، سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

۴. سس بدست آمده را روی تکه های استیک ریخته و با دست مواد را با هم مخلوط کنید، بطوریکه تمام سطح استیک‌ها به سس آغشته شود.

۵. ظرف را به مدت ۱ روز کامل در یخچال قرار دهید تا استیک ها مزه‌دار شوند.

۶. تکه‌های استیک را روی دستگاه مخصوص قرار داده با حرارت کم بپزید.

۷. کمی روغن زیتون با سس کچاپ را با هم قاطی کنید ، در حین پخت با یک برس روی استیک بکشید.

 ۸. استیک‌ها را در ظرف بچینید اطراف آن را با گوجه فرنگی خرد کرده و جعفری یا سبزیجات دیگر  تزئین نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *