خانه / آشپزی / تزیین غذا / شیوه تزیین هندوانه با خرمالو

شیوه تزیین هندوانه با خرمالو

1923329154244188242244108171939189169199207

هندوانه میوه فصل تابستان می باشد و خواص بی شماری دارد در این جا به شیوه تزیین هندوانه با خرمالو می پردازیم تا تحریک برانگیز باشد برای خوردن .

هندوانه یكی از میوه هایی است که می تواند برای تزیین بسیار مناسب بوده و طرح و نقش خوبی را بر روی آن به اجرا در آورد. در اینجا هندوانه نقش باغچه و چمن را داشته و انار و خرمالو گل‌های این باغچه هستند.

شیوه تزیین هندوانه با خرمالو مواد لازم:

– یك عدد هندوانه بزرگ – چند عدد انار كوچك – چند عدد خرمالو – چند سیخ چوبی كباب – رنگ سبز خوراكی – قلم‌مو طرز تهیه:

شیوه تزیین هندوانه با خرمالو

۱- اگر هندوانه انتخابی‌تان گرد است، ابتدا با فشار بسیار كم نوك چاقو، خط عرضی‌ای روی پوست هندوانه رسم كنید، به صورتی كه ۲ قسمت بالا و پایین هندوانه درست به یك اندازه باشند (این خط مانند خط استوا بر كره زمین است).

 

222062451389815518016674174148146170197171108

 

توجه: فشار نوك چاقو آن‌قدر نباشد كه پوست هندوانه آسیب دیده یا خط به صورت عمیق ایجاد شود. این خط تنها راهنمایی برای محدوده ایجاد برش‌های بعدی است. درصورتی كه هندوانه‌ای با شكل بیضی انتخاب كرده‌اید، این خط را به صورت طولی رسم كنید.

۲- مرحله بعد طراحی شكل موردنظر روی پوست هندوانه است. باتوجه به اینكه در این میوه‌آرایی، هندوانه نقش باغچه با چمن‌های بلند و كوتاه را دارد، ابتدا با همان روش قبلی و فشار نوك چاقو، طرح‌های هفت و هشتی بزرگ و كوچك را روی خط میانی هندوانه طوری طراحی كنید كه نقطه آغاز و پایان به هم برسند.

۳- نوك چاقو را داخل یكی از خطوط مورب – عمود بر سطح هندوانه – تا انتها فرو برده و پس از بریدن آن خط، همان‌طور صاف بیرون آورید. این كار را باتوجه به الگوی رسم‌شده (خطوط هفت و هشت) آن‌قدر ادامه دهید كه تمام اشكال هفت و هشتی طراحی‌شده روی پوست هندوانه، بریده شوند. پس از این، خواهید دید كه به راحتی ۲ نیمه هندوانه با لبه‌ای كنگره‌ای از هم جدا می‌شوند. به این ترتیب، چمن این باغچه آماده می‌شود.

 

209217127224522472541270185205190125220243217

۴- پس از آماده‌شدن باغچه، نوبت به گل‌های آن می‌رسد. برای این منظور – همان‌طور كه در تصاویر می‌بینید – میوه‌های انار و خرمالو انتخاب شده است؛ البته انارها باید بسیار كوچك باشند. حالا با استفاده از نوك چاقوی تیز میوه‌خوری، شروع به بریدن پوست این ۲میوه كنید.

۵- برای كندن پوست انار باتوجه به آنكه می‌خواهیم شكل گل لاله را داشته باشد – ابتدا با نوك چاقو هلال‌هایی به اندازه یكسان در دورتا دور پوست انار ایجاد كنید، سپس با همان نوك چاقو و روی خطوط هلالی‌شكل، پوست نازك انار را ببرید.

پس از پایان مرحله برش، پوست قسمت بالایی هلال‌ها را با دقت بكنید؛ به صورتی كه به دانه انار صدمه‌ای وارد نشود. حالا خواهید دید انار چگونه فرم گل لاله را پیدا می‌كند.

این كار را روی همه انارها انجام دهید؛ در ضمن شما می‌توانید هم از نیمه بالایی و هم از نیمه پایینی انار برای این میوه‌آرایی استفاده كنید.

 

۶- در مورد خرمالوها نیز به همان صورت عمل كنید؛ با این تفاوت كه برش‌ها به جای هلالی بیشتر شبیه به هفت و هشت بوده و همچنین دیگر لازم به كندن پوست قسمت بالایی برش‌ها نیست.

در این میوه‌آرایی، فقط كافی است ۲ خط تشكیل‌دهنده هر كدام از هشت‌های روی پوست را از گوشت جدا كرده و به حالت گلبرگ گل در طرفین میوه باز كنید. این كار را با چاقوی كوچك نوك‌تیز انجام دهید.

1923329154244188242244108171939189169199207

 

۷- پس از اینكه گل‌ها آماده شدند، آنها را توسط سیخ‌های چوبی داخل بستر چمن مانند – یعنی همان هندوانه – فرو كنید ولی پیش از آن، با توجه به اینكه چوب‌ها به رنگ كرم هستند، برای تداعی كردن فرم ساقه، بهتر است آنها را رنگ كنید؛ البته رنگ مورد استفاده برای این منظور باید از نوع خوراكی باشد تا در تماس با گوشت هندوانه سمی نبوده و بتوان با خیال راحت از هندوانه استفاده كرد.

 

با میوه آرایی های دیگر را در پست های بعدی قرار می دهیم .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

w87kwo1bf1avi1t1lug0

سفره آرایی و تزیین ماست و خیار

سفره آرایی و تزیین ماست و خیار در سفره هر ایرانی ماست و خیار یک ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *