خورش قلیه مرغ را به شما آموزش می دهیم که بیان شده بیماران دیابتی می توانند این خورش بی دغدغه مصرف کنید همراه ما باشید با روش درست کردن قلیه مرغ ویژه بیماران مرض قندی .
روش درست کردن قلیه مرغ ویژه بیماران مرض قندی ، مواد لازم :
سبزی قلیه (شنبلیله و گشنیز به نسبت یک به دو) | دو پیمانه |
تمر هندی | نصف بسته |
رب گوجه فرنگی | نصف قاشق غذاخوری |
سینه مرغ | یک عدد کامل |
پیاز نگینی ریز خرد شده | یک دوم پیمانه |
سیر | چهار حبه بزرگ |
زعفران دم کشیده | به میزان لازم |
فلفل قرمز و سیاه | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
پودر سیر | به میزان لازم |
روش درست کردن قلیه مرغ ویژه بیماران مرض قندی :
تمر هندی را داخل دو لیوان آب جوش به مدت یک ساعت خیس میکنیم و عصاره آن را از صافی رد میکنیم و کنار می گذاریم.
پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.
تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله کم بجوشد.
سینه مرغ را فیله می کنیم و به صورت نواری برش می زنیم و به صورت حلزونی می پیچیم و با خلال دندان فیله ها را فیکس می کنیم.
کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها می زنیم و با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم.
وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تمام شد خلال های دندان را از فیله ها خارج می کنیم و فیله ها را داخل خورش می گذاریم.
کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.
درست کردن قلیه مرغ