خانه / آشپزی / روش درست کردن پیتزا با نان ساندویچی

روش درست کردن پیتزا با نان ساندویچی

fo3856

 

پیتزا را به روش های مختلف درست می کنند در این جا می خواهیم بدون نیاز به خمیر پیتزا این پیتزا را درست کنیم همراه ما باشید با روش درست کردن پیتزا با نان ساندویچی .


روش درست کردن پیتزا با نان ساندویچی ، مواد لازم  :

 سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۱ عدد
 قارچ خرد شده  ۱۰۰ گرم
 فلفل دلمه ای ۲ عدد
 پیاز  ۱ عدد
نان ساندویچی به میزان لارم
پنیر پیتزا به میزان لارم
آویشن یا ادویه پیتزا به میزان لارم
ادویه به میزان لارم
رب گوجه به میزان لارم
نمک و فلفل به میزان لارم

 

روش درست کردن پیتزا با نان ساندویچی :
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید.
بعد آنرا ریز ریز کرده و قارچ را هم شسته و ریز ریز کنید و هر دو ر ا با هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک و فلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.
حال نان ها را به سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد حالا مواد گوشتی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از مواد گوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهید تا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را با پنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.
نانهای پرشده را به طور عمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰ تا۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شود.
کسانی که فر ندارند در آن تست بپزند با دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۵ دقیقه طول می کشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمانید چون خیلی سریع آماده می شود و خیلی هم خوشمزه است.

 

fo3856

روش درست کردن پیتزا با نان ساندویچی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *