خانه / آشپزی / روش درست کردن رول بادمجان و اسپاگتی

روش درست کردن رول بادمجان و اسپاگتی

fo3823

 

سرآشپزهای و کدبانو کسی هست که بتواند از غذاهای مانده روز قبل یک غذای جدید و اشتها تحریک کند بسازد در این مطلب می خواهیم با اسپاگتی که از ظهر مانده یک غذای خوشمزه برای شما درست کنیم با ما باشید با روش درست کردن رول بادمجان و اسپاگتی


روش درست کردن رول بادمجان و اسپاگتی ، مواد لازم : برای ۴ نفر

بادمجان بزرگ ۲ عدد
 اسپاگتی پخته ۲ پیمانه
 سس قرمز  ۱/۲ و ۱ پیمانه
 روغن  به میزان لازم
پنیر پارمسان رنده شده ۱ پیمانه
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
ریحان خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون مقداری

روش درست کردن رول بادمجان و اسپاگتی :
بادمجان‌ها را خوب بشویید، سپس با یک چاقوی تمیز پوست روی بادمجان را بگیرید. سر بادمجان را جدا کنید. حالا بادمجان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.

مقداری روغن داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا ورقه های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید. دقت کنید که دو طرف ورقه ها باید خوب سرخ شوند.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در یک ظرف اسپاگتی پخته را با سس قرمز مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

حال رول‌ها را آماده کنید، بدین صورت که روی هر کدام از تکه‌های بادمجان مقداری اسپاگتی بریزید، سپس روی آنها ۱ قاشق سوپخوری پنیر رنده شده بریزید. بادمجان‌ها را به دقت لوله کنید. به کمک خلال دندان رول ها را محکم کنید. رول ها را داخل سینی فر بچینید. مقداری پنیر روی هرکدام از رول ها بریزید. سینی را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه داخل فر قرار دهید.

بعد از آنکه رول ها را از فر درآوردید، مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و با جعفری و ریحان تازه سرو کنید.

 

fo3823

روش درست کردن رول بادمجان و اسپاگتی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *