خانه / آشپزی / استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری

استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری

1

مواد لازم برای تهیه استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری

سیر : ۲ حبه
روغن‌ زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
نمك : به اندازه نیاز
پودر سیر : یک سوم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : نصف پیمانه
جعفری خردشده : نصف پیمانه
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه‌شده : صد و پنجاه گرم
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

 

روش پخت استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری

گوشت را ورقه کنید و وسط دو كیسه فریزر با گوشت کوب بکوبیمئ تا نازك شود.
سیر را بکوبید و یا ریز كرده به همراه فلفل سیاه ، جعفری خردشده ، پودر زنجبیل ،  پودر سیر و روغن‌ زیتون خوب قاطی می‌كنیم.
مخلوط را در ظرف مسطحی بریزید و گوشت ورقه‌ شده را در این سس بخوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال نگهداری می‌كنیم.
نمك را به هر دو طرف گوشت می‌پاشیم.
تابه چدنی را كمی چرب کنید و با حرارت زیاد استیك را سرخ می‌كنیم تا بپزد

 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *