خانه / آشپزی / آموزش تصویری پیراشکی سیب زمینی و روش پخت

آموزش تصویری پیراشکی سیب زمینی و روش پخت

Potato-dumpling

 

اگر جز کسانی هستید که دنبال غذاهای بدون گوشت هستید در این مطلب به شما آموزش تصویری پیراشکی سیب زمینی و روش پخت که نیاز به گوشت ندارد و در مدت یک ساعت آماده سرو می شود .

آموزش تصویری پیراشکی سیب زمینی و روش پخت ، مواد اولیه :
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نمک کمی
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲ پیمانه
آب ۲/۳ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی سیب زمینی ۱عدد درشت
جعفری خرد شده ۴ قاشق غذا خوری
پیازچه ۲ عدد ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کره ۲الی ۳ قاشق غذاخوری
پنیرفتا ۱/۳ پیمانه
تخم خشخاش مقداری

 

آموزش تصویری پیراشکی سیب زمینی و روش پخت  :

سیب زمینی را آپ پز کرده ، سپس له و با کره مخلوط کنید.
جعفری و پیازچه را خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید و پنیر فتا رابا آن هامخلوط کنید
خمیر مایه را با شکر و ۱/۴ لیوان اب گرم بزارید پف کنه بعد با آرد و آب و کره و روغن مخلوط کنید.
اگر از خمیر مایه فوری استفاده میکنید نیاز نداره که با اب گرم بزارید پف کنه مستقیم مخلوط آرد بکنید.

تا یه خمیر لطیف و بدست نچسب بدست بیاد اگر بدست چسبید با کمی آرد درستش کنید.
روی خمیر بدست امده یه حوله بکشید و بگذارید برای ۱ ساعت بمونه تا حجمش ۲ برابر بشه
بعد خمیر رو به قسمتهای کوچک به اندازه نارنگی تقسیم کنید ( من به ۸ قسمت تقسیم کردم ) گردش کنید
و هر گوله را باز کنید و ۱ قاشق از مواد سیب زمینی رو داخل خمیر بزارید و لبه های خمیر رو محکم به هم بچسبونید

 

Potato-dumpling-1

و روی نانها زرده تخم مرغ بمالید و کمی تخم خشخاش بریزید.

Potato-dumpling-2

و بزارید داخل فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت که از قبل روشن کردید به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که روی نانها طلایی بشه

Potato-dumpling-3

آموزش تصویری پیراشکی سیب زمینی و روش پخت

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *