خانه / آشپزی / آموزش تصویری درست کردن اسنک لقمه ای

آموزش تصویری درست کردن اسنک لقمه ای

1273

 

اسنک یک غذای فانتزی می باشد که می توان به جای عصرانه و یا پذیرایی در جشن تولد از آن استفاده کرد همراه ما باشید با آموزش تصویری درست کردن اسنک لقمه ای در ادامه مطلب .

آموزش تصویری درست کردن اسنک لقمه ای ، مواد اولیه  :

نان (لواش،تافتون یا پیتا (برش زده به شکل دایره)) ۱۰ورق
ژامبون مرغ ۲۰۰گرم
ژامبون گوشت ۱۰۰گرم
پنیر ریکوتا (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد) ۱۵۰گرم
سس مایونز ۶قاشق غذاخوری
خیار شور (خرد شده) ۱چهارم لیوان
پودر سیر ۱قاشق مرباخوری
پودر موسیر ۱قاشق مرباخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
قارچ ۵۰گرم
آبلیمو به میزان لازم
سیب زمینی ۲عدد

 

آموزش تصویری درست کردن اسنک لقمه ای  :

ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله)برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.

1274

ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید.قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.

نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .

1275

1276

بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.

1277

نکات:

در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.
بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید.

1277

آموزش تصویری درست کردن اسنک لقمه ای

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *