خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با مضرات سالاد کاهو

آشنایی با مضرات سالاد کاهو

ROMAINE-LETTUCEسالاد کاهو از جمله سالاد هایی است که بسیار خوشمزه است که اگر به مقدار زیاد خورده شود بسیار مضر خوهد بوددرادامه مطلب زیر با مضرات مصرف زیادسالاد کاهو آشنا شوید.

ناصر رضایی‌پور افزود: بدن انسان و همه موجودات، از ۴ خلط تشکیل شده است: خلط صفرا با مزاج گرم و خشک، خلط بلغم با مزاج سرد و تر، خلط سودا با مزاج سرد و خشک، و خلط دم با مزاج گرم و تر؛ چربی مرطوب‌ترین عضو بدن است. هر یک از اعضای بدن نیز مزاج خاص خود را دارند، مثلاً قلب، گرم و خشک است؛ استخوان، سردترین عضو بدن و چربی مرطوب‌ترین عضو بدن است.‌

این متخصص طب سنتی تاکید کرد: بسیاری از افراد، برای لاغرشدن از رژیم‌های کم‌کالری مانند سالاد گوجه و خیار یا کاهو استفاده می‌کنند یا مثلاً آب بسیار زیادی می‌نوشند؛ این افراد، ابتدا وزنشان بسرعت کم می‌شود مثلاً در هفته اول ۲ کیلو کم می‌کنند ولی خیلی زود به جایی می‌رسند که وزنشان ثابت می‌ماند و تغییری نمی‌کند.

او اضافه کرد: مصرف مداوم خیار، کاهو، گوجه و نظیر این‌ها، موجب افزایش رطوبت بدن می‌شود که در قالب بافت چربی (با طبیعت سرد و تر)، در بدن ذخیره می‌شود. رعایت رژیم‌های لاغری بدون در نظر گرفتن مزاج عوارض جدی دارد و اقدام به پیروی از رژیم‌های لاغری بدون در نظر گرفتن مزاج و شرایط پایه‌ای بدن افراد، می‌تواند موجب عوارض جدی شود.

رضایی‌پور همچنین گفت: امروزه با افراد زیادی مواجه می‌شویم که شاید مثلاً چربی اطراف پهلوهایشان کم شده باشد ولی دچار آسیب‌هایی در دیگر اعضا هستند: کبد چرب که در بیش‌تر موارد، حاصل افزایش سردی و تری در این عضو حیاتی است، ریزش مو، مشکلات رحمی، بروز چربی خون بالا، ضعف بدنی و روحی و… از عوارض مصرف موادغذایی سرد به طور مداوم و زیاد در رژیم‌های لاغری است.‌ خیلی از این افراد که با رعایت رژیم‌های کم‌کالری و بدون توجه به طبیعت بدن و دیگر شرایط جسمی، روحی، سنی، اقلیمی و… اقدام به کاهش وزن می‌کنند، پس از گذشت مدتی چاقی آن‌ها برمی‌گردد و حتی ممکن است چاق‌تر از گذشته شوند. (باشگاه خبرنگاران)

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *