خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص پاستیل

آشنایی با خواص پاستیل

65435347418700357733پاستیل نوعی شیرینی کوچک و لاستیکی مانند هستند. انواع اصلی و قدیمی پاستیل‌ها از شکر، شربت گلوکز، طعم دهنده‌ها، رنگ‌های خوراکی و ژلاتین ساخته شده‌اند. ژلاتینی که در ساخت پاستیل‌ها استفاده می‌شود از استخوان حیوانات به دست می‌آید. درادامه مطلب زیر با خواص پاستیل آشنا شوید.

یک کارشناس ارشد تغذیه معتقد است: مصرف پاستیل به ترمیم مفاصل در بزرگسالان کمک می‌کند.

 

یک کارشناس ارشد تغذیه در کرمانشاه معتقد است: مصرف پاستیل به ترمیم مفاصل در بزرگسالان کمک می‌کند.

 

یک کارشناس تغذیه در خصوص مصرف پاستیل‌ها که نوعی آبنبات ژله‌ای و با طعم‌های مختلف است، اظهار داشت: پاستیل برای تمامی رده‌های سنی مفید است و با توجه به وجود ساختمان ژلاتینی در آن، می‌توان از این شیرینی جهت ترمیم مواد از دست رفته مفاصل بهره گرفت و دردهای استخوانی را کاهش داد.

 

وی در ادامه تصریح کرد: ژلاتین، گلوکز، رنگ‌ها و طعم دهنده‌های مجاز، ترکیبات اصلی پاستیل را تشکیل می‌دهند که هیچ یک برای سلامت بدن مشکل خاصی را به همراه ندارند.

 

وی گفت: ژلاتین موجود در پاستیل دارای ساختمان پروتئینی حاوی اسید آمینه‌های ضروری برای بدن است.

 

در خاتمه گفت: همچنین برخی از انواع پاستیل حاوی ویتامین C و مولتی ویتامین هستند و از سوی دیگر وجود کم مواد شیرین کننده در این شیرینی، آن را تبدیل به یکی از بهترین تنقلات برای کودکان کرده که به مراتب از هله هوله‌هایی که کودکان استفاه می‌کنند بهتر است.

 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *