مواد لازم برای تهیه پاستای میگوی تند
پنیر پارمسان به مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط ۲ نیم شده ۲ پیمانه
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
نمک نیم قاشق چایخوری
سیر، رنده شده دو حبه
فلفل تند ریز شده یک تا دو
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
فتوچینی دویست و بیست گرم
میگو دویست و پنجاه گرم
طرز تهیه پاستای میگوی تند
۱. میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید.
۲. در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
۳. این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.
ارزش غذایی
• فیبر: سه گرم
• سدیم: سیصد و نود و پنج میلی گرم
• پروتئین: بیست و یک گرم
• کربوهیدرات: چهل و هشت گرم
• چربی اشباع شده: یک گرم
• کلسترول: نود و هفت میلی گرم
• چربی: نه گرم
• کالری: سیصد و شصت سه