خانه / آشپزی / طرز تهیه پاستای میگوی تند

طرز تهیه پاستای میگوی تند

fo1352

مواد لازم برای تهیه پاستای میگوی تند

پنیر پارمسان به مقدار لازم

گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط ۲ نیم شده ۲ پیمانه

فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

نمک نیم قاشق چایخوری

سیر، رنده شده دو حبه

فلفل تند ریز شده یک تا دو

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

فتوچینی دویست و بیست گرم

میگو دویست و پنجاه گرم

طرز تهیه پاستای میگوی تند

۱. میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک  قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید.
۲. در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
۳. این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی

•    فیبر: سه گرم

•    سدیم: سیصد و نود و پنج میلی گرم

•    پروتئین: بیست و یک گرم

•    کربوهیدرات: چهل و هشت گرم

•    چربی اشباع شده: یک گرم

•    کلسترول: نود و هفت میلی گرم

•    چربی: نه گرم
•    کالری: سیصد و شصت سه

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *