خانه / آشپزی / طرز تهیه مرغ مراکشی مخصوص

طرز تهیه مرغ مراکشی مخصوص

fo2248

مواد لازم برای تهیه مرغ مراکشی مخصوص

▪ روغن زیتون: به اندازه نیاز

▪ گشنیز: به اندازه نیاز

▪ عسل: یک قاشق چای خوری

▪ عصاره مرغ: یک عدد

▪ آب گرم : یک و نیم فنجان

▪ نخود پخته : دویتس و پنجاه گرم

▪ برگ زردآلو : نصف فنجان

▪ بادام پوست گرفته : نصف فنجان

▪ کرفس خرد شده : یک ساقه

▪ فلفل دلمه ای قرمز خرد شده: یک عدد

▪ گوجه فرنگی خرد شده: دو عدد

▪ سیر خرد شده: دو حبه

▪ پیاز خرد شده: یک عدد

▪ هویج خرد شده : سه عدد

▪ سینه مرغ: دو تکه

طرز تهیه مرغ مراکشی مخصوص
اول پوست سینه های مرع را بکنید را با مقداری روغن زیتون آغشته می کنیم و بگزاریم کنار
برای تهیه سس مخصوص غذا اول پیاز و سیر خرد شده را کمی تفت می دهیم.
کمی که پیازها نرم و سبک شد، گوجه فرنگی های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و ده دقیقه صبر می کنیم تا گوجه ها هم تفت داده شوند (کمی آب گوجه ها گرفته شود).
بعد کرفس  هویج، ، فلفل دلمه ای و برگه های زردآلوی خرد شده را به بقیه مواد اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

در این مدت عصاره مرغ را در آب گرمی که داشتیم حل می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم ( به دلیل این که عصاره مرغ نمک دارد، دیگر نمک به سس اضافه نمی کنیم).
همه مواد را خوب مخلوط می کنیم. درب ظرف را گذاشته و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان می دهیم تا سس مخصوص خوب جا بیفتد. در آخر عسل و بادام (بادام را از وسط به دو نیم می کنیم) را هم به سس اضافه می کنیم و شعله گاز را خاموش می کنیم.

حال سینه های مرغ را که با روغن زیتون آغشته کرده بودیم، در یک ظرف پیرکس (یا هر ظرفی که بتوان در فر گذاشت) می گذاریم و سسی را که آماده کرده بودیم، روی مرغ ها می ریزیم.
روی ظرف را با فویل پوشانده و در فری که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم (فر با ۲۰۰ درجه سانتی گراد و حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه).

وقتی مرغ ها پخت، ظرف را از فر بیرون بیاوریم  نخودهای پخته را روی مرغ بریزیم و ظرف را به مدت ۱ دقیقه دوباره در فر قرار دهیم .
حالا مرغ ما آماده سرو است. گشنیز خرد شده را روی مرغ ها ریخته و غذا را سرو می کنیم.
این غذا را مردم کشور مراکش درست می کنند اما در تمام دنیا طرفداران فراوانی دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...