-
اجازه دهید کاملا بپزد و حلیم کاملا جا بیفتد. حلیم را به ظرف مناسبی انتقال دهید. مرغ مزه دار شده را در تابه تفت داده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید و به همراه حلیم سرو کنید.
حلیم یکی از خوشمزه ترین و کامل ترین غذاهاست. در این مطلب طرز تهیه حلیم مرغ خوشمزه را آموزش داده ایم.
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم:
- ران مرغ: ۲ عدد
- سینه مرغ: ۳ عدد
- گندم پوست کنده: یک و یک دوم پیمانه
- آب: به مقدار لازم
- آب مرغ: سه و یک دوم پیمانه
- روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک: :به مقدار لازم
- فلفل سفید (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم مزه دار کردن مرغ:
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
- پیاز (رنده شده): ۱ عدد
- ماست: ۲ قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. مرغ ها را بپزید و استخوان آنها را جدا کنید.
۲. گندم پوست کنده را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
۳. مقداری آب مرغ پخته را اضافه کنید و اجازه دهید بپزند تا گندم نرم شود.
۴. ظرف را از روی حرارت بردارید و در ظرف را بگذارید و به مدت چند ساعت کنار بگذارید (ترجیحا از شب تا صبح) سپس ظرف را حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید.
۵. تمام مواد برای مزه دار کردن را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
۶. مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید.
۷. گندم پخته را به همراه آب مرغ روی حرارت قرار دهید و مرتب آن را به کمک قاشق چوبی یا گوشت کوب بکوبید تا کاملا له شود.
۸. روغن، نمک، فلفل سفید پودر شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
۹. اجازه دهید کاملا بپزد و حلیم کاملا جا بیفتد. حلیم را به ظرف مناسبی انتقال دهید.
۱۰. مرغ مزه دار شده را در تابه تفت داده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید و به همراه حلیم سرو کنید.