مواد لازم برای تهیه تهیه موس لبو
خامه دویست و پنجاه گرم
سفيده تخممرغ ۳ عدد
آب لبو و آب از هر کدام ۲ قاشق سوپخوري
لبو رنده شده سیصد گرم
پودر ژلاتين ۱ قاشق سوپخوري
شير ۱ پيمانه
زرده تخممرغ ۴ عدد
شكر هفتاد و پنج گرم
طرز تهیه موس لبو
اول شير را بجوشانيد، لبو را در درون شیر جوشیده بريزيد و همانگونه نگه داريد. زرده تخممرغ و شكر را بزنيد تا سفيد شود. شير داغ را روي زرده تخممرغ بريزيد و هم بزنيد و روي شعله ملايم به جوش آوريد. پودر ژلاتين را با ۲ قاشق آب روي حرارت كتري بگزارید . وقتي كمي سرد شد در شير و زرده تخممرغ سرد شده بريزيد. سفيده تخممرغ را بزنيد تا پف كند. بعد آب لبو و شكر را کم کم به آن اضاف کنید و با همزن خوب بزنيد بعد با قاشق به مايه شير اضافه نمایید . خامه را بزنيد تا فرم بگيرد بعد با قاشق خامه را به آهستگی با مايه بالا مخلوط کنید ، در قالب بريزيد و ۲ ساعت در يخچال قرار دهید . بعد روي آن را تزئين نمایید .