خانه / آشپزی / ترشی و مربا / طرز تهیه مربای بابونه

طرز تهیه مربای بابونه

13920322000317_PhotoLبابونه یکی از گیاهانی است که برای درمان برخی ناراحتی ها استفاده میشود و در فصل بهار میروید.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه مربای این گیاه پرخاصیت برای شما آموزش داده می شود.

مواد لازم:

بابونه تازه………………………………………………….یک کیلو

شکر………………………………… ۷۵۰ گرم(تقریبا سه پیمانه)

آب …………………………………………………………۲ پیمانه

اسانس ………………………………………………….به دلخواه

 

طرز تهیه:

ابتدا بادقت ساقه های گل بابونه را جدا می کنیم به طوری که فقط گلش باقی بماند

سپس در یک ظرف بزرگ آب ریخته و بابونه ها را در آن خیس می کنیم تا هر چی گل و لای درون بابونه است تمیز گردد سپس تو آبکش ریخته و چندین بار این کار را تکرار می کنیم تا بابونه به طور کامل تمیز گردد

سپس در یک قابلمه شکر و آب را ریخته و روی حرارت گذاشته تا قوام آید

بعد از روی حرارت برداشته و بابونه ها را داخل شیره قوام آمده می ریزیم و دم کنی را گذاشته تا شیره خوب به خورد گلها برود

و چند ساعت می گذاریم تا خوب دم بکشد البته نه روی حرارت

 

بوی این مربا مثل خود گل هست اگر دوست نداشتید می توانید چند قطره اسانس دلخواه بریزید

  نکات مهم:

  1. چون گل بابونه لطیف و ظریف است نیازی به جوشیدن و دم کشیدن روی حرارت ندارد
  2. اگر می خواهید مرباتون خوشگل بشه و شلوغ نشه از گل بابونه کمی استفاده کنید
  3. میشه از دو نوع بابونه استفاده کرد هم زردش و هم سفید مال من بابونه سفید است و بابونه زرد همون بابونه که هم گلبرگها و هم پرچمش زرد است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی انبه زعفرانی

      این ترشی بندری در جنوب ایران خیلی محبوبه و در استان های ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *