مواد لازم برای تهیه ساندویچ گرم
ژامبون یا کالباس شش قطعه
پنیر گریور یا امنتال صد و پنجاه گرم (یا از انواع پنیری که با درجه حرارت آب می شوند)
سبزی های معطر نیم کیلو (نعناع،ترخان،ریحان،جعفری)
سیر پوست کنده دویست و پنجاه گزم
نان کوچک مخصوص ساندویچ شش عدد
طرز تهیه ساندویچ گرم
سیر را شسته،خشک می کنیم و کمی نمک به آن زده ، در یک قطعه کاغذ فویل میریزیم و می پیچیم . بعد آن را روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه باید در فر بماند تا کاملا پخته و نرم شود. سیر پخته شده را در ظرفی می ریزیم و با ماشین پوره یا هر وسیله دیگری که در دسترس است ، آنرا کاملا نرم می کنیم .
سبزی را تمیز کرده ، می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود . بعد در حوله تمیزی آنرا کاملا خشک می کنیم و به صورت ریز خرد می نمائیم. سبزی را به شش قسمت مساوی تقسیم می کنیم. کنار نان را با کارد تیزی چاک می دهیم و کمی از خمیر داخل نان را خارج می کنیم . قسمتی از سیر را داخل نان می ریزیم و با لبه کارد آن را صاف می کنیم تا سطح داخلی نان با سیر آغشته شود ، مقداری سبزی خرد کرده روی آن می ریزیم و یک ورقه ژامبون یا کالباس روی سبزی قرار می دهیم . روی ژامبون یک ورقه پنیر می گذاریم و ساندویچ ها را در سینی فر بگزاریم . بعد سینی را به مدت ده دقیقه تا پانزده دقیقه روی پنجره وسط فر با حرارت سیصد درجه فارنهایت یا صد و پنجاه درجه سانتیگراد قرار دهیم . کافی است که پنیر کمی آب شود ، ساندویچ را گرم مصرف می کنیم.
معمولا گوجه فرنگی و کاهو را در بیشتر ساندویچ ها برای ایرانی ها رایج است