مواد لازم برای تهیه رولت مرغ و اسفناج
نمک و فلفل قرمز به اندازه نیاز
پیاز کوچک یک عدد
سوسیس فرانکفورتر دو عدد
اسفناج پخته دویست گرم
پودر سیر یک قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده دو قاشق غذاخوری
سینه کامل یک مرغ
طرز تهیه رولت مرغ و اسفناج
اول استخان سینه مرغ را بدون استخوان در بیاورید و به تکههای کوچکتر تقسیم کنید و هر طرف سینه را با بیفتککوب باز کنید به طوری که از هم باز نشود. روی مرغها را آبلیمو، پودر زنجبیل، پودرسیر زعفران آبکرده، و نمک و فلفل میریزیم. هر دو روی مرغهای کوبیده شده را به همین شکل مزهدار کنید ، روی آنها را با سلیفون پوشانده و میگذاریم دو ساعت بماند.
در این مرحله پیاز را ریز کنید با کمی روغنزیتون داخل تابه بریزید ، اسفناج را به آن اضافه کنید و همه را با هم تفت میدهیم تا سرخ شوند. به اسفناج نمک و فلفل اضافه کنید و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن کنید و یک سوسیس در وسط آن بگزاریم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دور تا دور سوسیس میپیچیم. دور رولت را به طور کامل نخپیچیده داخل تابهای چدنی که از قبل داغ کردهایم، سرخ میکنیم.
نوش جان امیدواریم شما هم این غذا را امتحان کنید و لذت خوشمزه گی اش را ببرید