مواد لازم برای تهیه دسر کدو حلوایی با بسکوییت
آب سه قاشق غذاخوری
موز سه عدد
طرز تهیه دسر کدو حلوایی با بسکوییت
کدو را با یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر بپزید و پوره کنید.
موزها را رنده بزنید و به کدو حلوایی پوره شده اضافه نمایید و مخلوط کنید .
۱ پیمانه شکر را با ۳ قاشق آب درون ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و به رنگ قهوهای کم رنگ درآید (کارامل شود). آبی که به شکر اضافه کردید، باید کاملا بخار شوئد و مایه شکر غلیظ شود.
وقتی کارامل آماده شد، به کدو و موز اضافه نمایید (البته مقداری از مخلوط کدو و موز را برای تزئین دسر کنار بگذارید).
درون یک قالب، سلفون قرار دهید و روی آن، بیسکویتها را کنار هم بچینید (بیسکویتها باید ساده باشند).
بعد مواد ( کدو و کارامل و مخلوط موز ) را روی بیسکویتها بریزید.
بعد هل و گردو و دارچین را روی آنها بریزید.
دوباره یک ردیف بیسکویت بچینید و به این ترتیب چند لایه از این مواد آماده کنید. لایه آخر باید از مخلوط کدو و مواد باشد.
سلفون را روی مواد بپیچید. قالب را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید . بعد از این که قالب را از درون یخچال بیرون آوردید، مواد را از داخل سلفون به داخل یک ظرف برگردانید که در این حالت بیسکویتهای ته قالب، لایه رویی میشود. روی آن مقداری از مخلوط کدو حلوایی و موز را که نگه داشته بودید، برای تزئین بریزید.
بعد با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.
دسر شما آماده شده است میل کنید