مواد لازم برای تهیه دسر طالبی
شکر : ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری
خامه :۲ پیمانه
طالبی رسیده : یک عدد
آب : کمتر از نصف استکان
طرز تهیه دسر طالبی
۱ – اول پوست طالبی رو بکنید و دانه های طالبی را خارح کنید ، نصف طالبی را به اندازه های حبه قند خرد و نصف دیگر را رنده کنید و در یخچالبگزارید
۲ – طالبی های ریزشده به اندازه های کوچک را با دو قاشق آب و دو تا چهار قاشق شکر در ظرفی روی حرارت ملایم بگزارید و به مدت پنج دقیقه بپزید تا میوه کمی نرم شود.
۴ – میوه را در مخلوط کن بریزید تا خوب هم بخورد و بعد به مدت ۱ ساعت در یخچال بگزارید .
۵ – در این مرحله خامه را هم زنید تا مخلوطی نرم و پف کرده به درست شود .
۶ – طالبی رنده شده و پخته شده را با هم قاطی و بعد خامه را اضافه نمایید . اگر دوست داشتید می توانید مقدار بیشتری شکر اضاف کنید .
۷ – دسر را در شش تا هشت ظرف بریزید و به مدت ۱ تا دو ساعت داخل یخچال بگزارید تا سرد شود بعد میل کنید