خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر طالبی

طرز تهیه دسر طالبی

1

مواد لازم برای تهیه دسر طالبی

شکر : ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری
خامه :۲ پیمانه
طالبی رسیده : یک عدد
آب : کمتر از نصف استکان
طرز تهیه دسر طالبی
۱ –  اول پوست طالبی رو بکنید و دانه های طالبی را خارح کنید ، نصف طالبی را به اندازه های حبه قند خرد و نصف دیگر را رنده کنید و در یخچالبگزارید
۲ – طالبی های ریزشده به اندازه های کوچک را با دو قاشق آب و دو تا چهار قاشق شکر در ظرفی روی حرارت ملایم بگزارید  و به مدت پنج دقیقه بپزید تا میوه کمی نرم شود.
۳ – ظرف طالبی را روی یخ و آب سرد بگذارید و صبر کنید تا میوه پخته شده سرد شود.
۴ – میوه را در مخلوط کن بریزید تا خوب هم بخورد و بعد به مدت ۱ ساعت در یخچال بگزارید .
۵ – در این مرحله خامه را هم زنید تا مخلوطی نرم و پف کرده به درست شود .
۶ – طالبی رنده شده و پخته شده را با هم قاطی و بعد خامه را اضافه نمایید . اگر دوست داشتید می توانید مقدار بیشتری شکر اضاف کنید .

۷ – دسر را در شش تا هشت ظرف بریزید و به مدت ۱ تا دو ساعت داخل یخچال بگزارید تا سرد شود بعد میل کنید

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *