مواد لازم برای درست کردن املت سبزیجات
پنير گودا (رندهشده) هشتاد گرم
نمک و فلفل به اندازه نیاز
تخم مرغ پنج عدد (دویست و هفتاد و پنج گرم تا سی صد گرم)
جعفري (خردشده) دو قاشق سوپخوري ( چهل گرم)
فلفلدلمهاي سبز، قرمز و زرد (خردشده) از هر کدام نصف یک عدد (در مجموع صدو و پنجاه گرم)
سيبزميني متوسط (آبپز،خردشده) یک عدد ( صد و چهل گرم)
پياز (خردشده) یک عدد ( صد و چهل گرم)
کره یک چهارم پيمانه ( چهل گرم)
برنج چهار پيمانه ( ششصد و چهل گرم)
زعفران (سائیده و حل شده در آبجوش) نصف قاشق چایخوری
روش درست کردن املت سبزیجات
در یک ظرف مناسب کره بريزيد و روي حرارت بگزارید سيبزميني، پياز، فلفل دلمهاي، قارچ و جعفري را به کره بیفزایید و تفت دهيد. تخم مرغ را در ظرفي بشکنيد. زعفران را در یک قاشق سوپخوری آب جوش حل کنید و به همراه نمک و فلفل به تخم مرغ بیفزایید با همزن دستي هم بزنيد. بعد روي سبزيجات بریزید. توجه داشته تخم مرغ را به صورت بکنواخت روی سبزیجات بریزید . در پایان پنير رنده شده را روي آن بريزيد و بعد از ۲ تا ۳دقيقه از روي حرارت برداريد.
نکته:
سيبزميني و پياز و فلفل دلمهاي را به صورت مساوی و به طور مرتب برش دهيد