خانه / آشپزی / طرز تهیه کوکوی دو لایه برنج و ذرت

طرز تهیه کوکوی دو لایه برنج و ذرت

fo1171

مواد لازم برای لایه اول

نمک و فلفل و زعفران به اندازه نیاز

زرده تخم مرغ سه عدد

سیر چهار حبه

پیاز ۱ عدد

سینه مرغ پخته و خردشده ۱ عدد

برنج خام ۱ پیمانه

موارد لازم برای لایه دوم :

نمک به میزان لازم

ذرت پخته  ۱ پیمانه

گوجه فرنگی سفت ریز شده دو عدد

سفیده تخم مرغ سه عدد

سیب زمینی رنده شده ۱ عدد متوسط

خلال بادام نیم پیمانه
زرشک دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوکوی دو لایه برنج و ذرت

برنج رو مثل کته بپزید کمی هم بیشتر پخت عیبی نداره بهترم هست.

پیازرو ریز خرد کنید یا میتونید رنده هم بکنید تو کمی روغن تفت بدید سیر خرد شده رو هم بهش اضافه کنید.
بعد ازکمی تفت دادن مرغ رو باهاش قاطی کنید و تفت بدید بستگی به سلیقه خودتون داره چقدر سرخش کنید من که برای سلامتی غذاها زیاد اهل سرخ کردن نیستم.
درآخر نمک و فلفل و زعفرون رو اضافه کنید. زعفرونش یه کم زیاد تر باشه کوکوتون خوشگلتر میشه.
میتونید یه خورده هم زردچوبه اضافه کنید بعد ازرو گاز برش دارید. روغن اضافه اش رو بگیرید البته اگه با ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع مواد رو تفت داده باشید دیگه نیازی به گرفتن روغن اضافیش نیست وقتی موادتون سرد شد برنج و زرده های تخم مرغ رو بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید بعدش ته یه ظرف پیرکس رو چرب کنید و موادرو بریزین توش و صافش کنید.
برای لایه دوم سیب زمیینی ها رو سرخ کنیدو بعدش همه مواد گفته شده را باهاش مخلوط کنید حتما میدونید که زرشک رو اگه ازقبل خیس کنید بهتره.فقط یادتون باشه لایه دوم نمک کمتری لازم داره این موادرو روی مواد اول ریخته و صافش کنید و بعد بزارید توی فر سی دقیقه در حرات متوسط فر کافیه البته بستگی به خودتون داره که چقدر بخواید روش طلائی باشه من که زیاد طلائیش نکردم چون همینطوری منظرش قشنگتر بود بعدش تزئین کنید و بزنید تورگ.
درست کردن کوکو تو فر این حسن رو داره که زیاد چرب و چیلی نمیشه

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *