خانه / آشپزی / طرز تهیه نان کشمشی خانگی

طرز تهیه نان کشمشی خانگی

fo981

مواد لازم برای تهیه نان کشمشی

آب ليمو ترش تازه     دو قاشق سوپخوری

كشمش     صد گرم

آرد     نیم کیلو حدود پنج پيمانه

پودر خمير ترش     سی گرم

شكر     یک سوم  پيمانه

 شير ولرم      ۱/۲ و ۱پيمانه

 تخم مرغ      دو عدد

 کره      صد گرم

 نمک      یک قاشق چايخوري

 رنده پوست ليمو ترش      ۱/۲ و ۱قاشق چايخوري

طرز تهیه نان کشمشی خانگی

۱-كشمش ها را بشویید و خشك کنید با آب ليمو مخلوط کنید تا نرم شود .
۲-آرد رادر يك ظرف الك کنید وسط آرد را گود كرده پودر خمير ترش را در آن بريزيد وبا كمي شكر و كمي شير ولرم مخلوط کنید و مقداري آرد روي آن بپاشيد . ( به اين مخلوط اصطلاحاً پيش خمير مي گويند .)
۳-روي پيش خمير را بپوشانيد ۱۰ دقيقه استراحت دهيد تا عمل بيايد .
۴-تخم مرغ ، كره ، مابقي شكر و نمك و رنده پوست ليمو ترش را با پيش خمير و مابقي آرد مخلوط كرده همه را با هم ورز دهيد تا جائيكه خمير به دست نچسبد .
۵-خميررا در ظرفي قرار داده روي آن را بپوشانيد بمدت سي تا چهل دقيقه تا خميرور بيايد و حجم آن دو برابر شود .
۶-كشمش ها را در خمير بريزيد مخلوط نمایید و خمير را درقالب مستطيل به طول ۸*۷*۳۰ سانتي متر چرب شده بريزيد و ربع ساعت ديگر بگذاريد بماند تا دوباره ور بيايد .
۷-فر را روي حرارت چهار صد فارنهايت گرم کنید .
۸-نان را در طبقه دوم  از كف فر بمدت ۵۰ تا ۶۰ دقيقه بپزيد بعد کمی كره را درحاليكه نان هنوز گرم است روي نان بماليد .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *