خانه / آشپزی / طرز تهیه مرغ پرتقالی با زنجبیل

طرز تهیه مرغ پرتقالی با زنجبیل

1

مواد لازم برای تهیه مرغ پرتقالی با زنجبیل

ساقه پیازچه چهار  عدد
فیله پرتقال دو عدد
کره سی گرم
آرد ذرت سه قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه ریز رنده شده یک قاشق مرباخوری
سس کچاپ سه قاشق غذاخوری
آب پرتقال یک فنجان
سس سویا دو قاشق غذاخوری
سینه مرغ دویست و پنجاه گرم
طرز تهیه مرغ پرتقالی با زنجبیل
۱. سینه مرغ را به صورت قطعات کوچک خرد می کنیم سپس قطعات مرغ را به مدت نیم ساعت در زنجبیل تازه و سس سویا بخوابانید.
۲. قطعات مرغ را در آرد ذرت بغلتانید و در کره سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. پس از سرخ شدن سس کچاپ و سس سویا را اضافه کنید.
۳. یکی قاشق مرباخوری آرد ذرت را در آب پرتقال حل کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید تا کاملا غلیظ شود.
۴. در آخر فیله های پرتقال را اضافه کنید و روی آن ساقه پیازچه را اضافه نمایید .
نوش جان از این غذای خوشمزه لذت ببرید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *