خانه / آشپزی / روش پخت گریل مرغ

روش پخت گریل مرغ

5307_470

 

در این مطلب می توانید روش درست کردن گریل مرغ را بیاموزید

چلو (پخته و دم کرده)، برای دو نفر

بلال شیرین، یک۱ عدد

لیمو ترش، یک عدد (بیست گرم)

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)، به اندازه نیاز

سینه مرغ (بدون استخوان)، ۲ تکه (چهارصد گرم)

فلفل سیاه و قرمز (پودر شده)، به اندازه نیاز

نمک، به اندازه نیاز

روغن زیتون، یک قاشق سوپخوری (پانزده میلی لیتر)

رنگ خوراکی قرمز، دو قطره

زعفران (سائیده و حل شده در آبجوش)، یک قاشق سوپخوری (چهارده میلی لیتر)

سیر (کوبیده شده)، یک حبه (پنج گرم)

آب لیمو ترش، دو قاشق سوپخوری (بیست و هشت میلی لیتر)

ادویه کاری، یک قاشق چایخوری (دو گرم)

 روش تهيه مرغ گریل:
در ظـرفی ادویـه کاری، آب لیمو ترش، سیـر، زعفران، رنگ خوراکی، روغن زیتون، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سینة مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در این مواد قرار دهید تا مزه دار شود. تابة باربیکیو یا سینی گریـل را بـا مقـداری روغن چـرب کـنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس سینه مرغ را در آن کباب کنید. لیموترش و بلال را نیز برش داده و در تابه قرار داده تا گریل شود.
سینه مرغ را پس از گریل شدن به قطعات کوچک تر برش داده در ظرف مورد نظر قرار داده و به همـراه چلـو، لیمـوترش و بلال آماده شده سرو کنید.

  پیشنهاد:

 مرغ گریل شده را بدون چلو هم می توانید نوش جان کنید . و اگر می خواهید بدون برنج مرف کنید می توانید به جای آن از سبزیجات استفاده کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *