روش درست کردن شکلات مارسیپانی
روش درست کردن شکلات مارسیپانی
شکلاتی که در این مطلب روش درست کردن آن رابیان می کنیم ترکیبی از شکلات تلخ و خمیر پارمیزان می باشد همراه ما باشید با روش درست کردن شکلات مارسیپانی در ادامه
روش درست کردن شکلات مارسیپانی ، مواد لازم :
شکلات سیاه یا شیری | به میزان لازم |
پودر بیسکویت کرمدار گرجی | به میزان لازم |
* چند عدد قالب طرحدار قلب یا گل که بهتر است طلقی و با طرح های رنگی باشند
برای داخل کاسهها :
مارسیپان: به میزان لازم
روش درست کردن شکلات مارسیپانی ، طرز تهیه :
شکلات را روی بخار آب جوش قرار داده و هم میزنیم تا ذوب شود. با مقداری پودر بیسکویت مخلوط میکنیم و با یک برس یک جداره از شکلات را داخل قالب کشیده و داخل فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد.
این کار را دو بار تکرار میکنیم تا شکلات ضخیم شود. سپس داخل آنها را با مارسیپان پر میکنیم و در فریزر میگذاریم تا به راحتی از قالب جدا شود.
وقتی کاسه آماده شد، آن را با شکلات ذوب شده به هم میچسبانیم.
روش درست کردن شکلات مارسیپانی
این شکلات را عصر می توانید در عصر زمستان با یک چای داغ میل کنید .