خانه / آشپزی / روش درست کردن شکلات مارسیپانی

روش درست کردن شکلات مارسیپانی

روش درست کردن شکلات مارسیپانی

fo3615

روش درست کردن شکلات مارسیپانی

 

شکلاتی که در این مطلب روش درست کردن آن رابیان می کنیم ترکیبی از شکلات تلخ و  خمیر پارمیزان می باشد همراه ما باشید با روش درست کردن شکلات مارسیپانی در ادامه

روش درست کردن شکلات مارسیپانی ، مواد لازم :

شکلات سیاه یا شیری  به میزان لازم
 پودر بیسکویت کرمدار گرجی  به میزان لازم

* چند عدد قالب طرح‌دار قلب یا گل که بهتر است طلقی و با طرح های رنگی باشند

برای داخل کاسه‌ها :

مارسیپان: به میزان لازم

روش درست کردن شکلات مارسیپانی ، طرز تهیه  :
شکلات را روی بخار آب جوش قرار داده و هم می‌زنیم تا ذوب شود. با مقداری پودر بیسکویت مخلوط می‌کنیم و با یک برس یک جداره از شکلات را داخل قالب کشیده و داخل فریزر می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

این کار را دو بار تکرار می‌کنیم تا شکلات ضخیم شود. سپس داخل آنها را با مارسیپان پر می‌کنیم و در فریزر می‌گذاریم تا به راحتی از قالب جدا شود.

وقتی کاسه آماده شد،  آن را با شکلات ذوب شده به هم می‌چسبانیم.

 

fo3615

روش درست کردن شکلات مارسیپانی

این شکلات را عصر می توانید در عصر زمستان با یک چای داغ میل کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *