خانه / سبک زندگی / خانه داری / راهکاری برای جلوگیری از سیاه شدن موز

راهکاری برای جلوگیری از سیاه شدن موز

images

 

اگر برای میهمانی خود موز خریده اید  تعداد زیادی اضاف آمده است و می خواهید طوری موزها را نگهدارید که سیاه نشود در این جا راهکاری برای جلوگیری از سیاه شدن موز را بیان می کنیم .

راهکاری برای جلوگیری از سیاه شدن موز

سیاه شدن موزهای خرد شده در سالاد اتفاق غم‌انگیزی است که بین همه رنگهای قشنگ داخل ظرف سالاد ممکن است به چشم بیاید اما یک خانه دار یا آشپز ماهر نمی‌گذارد مغلوب سیاه شدن موز‌ها شود.

برای اینکه مانع سیاه شدن موز‌ها شوید می‌توانید از مقداری آبمیوه استفاده کنید.

میوه‌های زیادی هستند که اجازه نمی‌دهند موز‌ها تغییر رنگ دهند و بد منظره به نظر برسند. به عنوان مثال لیموشیرین، پرتقال، کنسرو آناناس، گریپ‌فروت و حتی لیموترش را می‌توان ذکر کرد که از میوه‌های اسیدی هستند و به همین دلیل نمی‌گذارند رنگ موز سیاه شود.

فقط کافی است که سطح موز‌ها را با مقداری از آب این میوه‌ها آغشته کنید و دیگر نگران سیاه شدنشان نباشید.

به گفتۀ سرآشپز حتی اگر موز‌ها را خرده کرده‌اید اما حواستان نبوده به آن‌ها آبمیوه بزنید، باز هم راه برگرداندن رنگ روشن به موز‌ها مقداری آبمیوه است: آب کنسرو آناناس یا گریپ‌فروت تا حد زیادی می‌تواند این تغییر رنگ را برایتان جبران کند

 

نکات روز خانه داری در سایت ابانک 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

شستن لباس نوزاد را بلد باشیم

    برای پاک کردن لکه های ناشی از ریختن شیر مادر،شیرخشک،لکه های غذا و ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *