خانه / آشپزی / دستور پخت مارچوبه با ژامبون

دستور پخت مارچوبه با ژامبون

fo1011

مواد لازم برای پخت مارچوبه با ژامبون برای شش نفر

برگ مغز کاهو      به اندازه ای که کف ظرف را بپوشاند

تخم مرغ پخته شده سفت     سه عدد

نعنا و ترخان خورد شده     دو قاشق سوپخوری

سس مایونز      یک لیوان

کنسرو مارچوبه     یک قوطی متوسط

 ژامبون ورقه شده یک اندازه     شش ورق

دستور پخت مارچوبه با ژامبون

برگهای کاهو را کف ظرفی که بهتر است گرد باشد بصورت منظم بچینیم بین هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه قرار دهیم و لوله می کنیم و انها را بصورت منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو بگزاریم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می بزنیم و سبزی خورد شده را با ان قاطی می نماییم  و بااندازه کافی با نمک و فلفل بزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم.

غذای شما اماده شد سرو کنید نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *