خانه / آشپزی / آموزش تصویری درست کردن گراتن گل کلم

آموزش تصویری درست کردن گراتن گل کلم

fo3816

 

می خواهیم یک غذای فانتزی که ویژه همه سن می باشد و برای افرادی که رژیم دارند نیز مفید است همراه ما باشید با آموزش تصویری درست کردن گراتین گل کلم .


آموزش تصویری درست کردن گراتین گل کلم ، مواد لازم  :

 گل کلم خرد شده ۱ عدد
 تره فرنگی (به تکه های یک سانتیمتری خرد شود)  ۲ عدد
 کره  ۲ قاشق غذاخوری
 آرد همه کاره  ۲ قاشق غذاخوری
شیر یک و نیم فنجان
پنیر گریور (رنده شده) ۱۱۳ گرم
* آویشن تازه ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده یک هشتم قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل به مقدار لازم

 

* ۱ قاشق چایخوری آویشن تازه یا نصف قاشق چایخوری آویشن خشک

آموزش تصویری درست کردن گراتین گل کلم ، مواد لازم :

آرد سوخاری  یک و نیم فنجان
کره ۱ قاشق غذاخوری
 عسل  یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل به مقدار لازم

آموزش تصویری درست کردن گراتین گل کلم ، طرز تهیه :
یک قابلمه برداشته و کره را داخل آن گرم کنید. تره فرنگی را اضافه کرده و به آرامی تفت دهید تا زمانی که کاملا نرم شود (۸ تا ۱۰ دقیقه) در حالی که تره فرنگی می پزد، گل کلم ها را بخارپز کنید. سه تا چهار دقیقه صبر کرده و بعد کلم ها را از سبد بخارپز خارج کرده و کنار بگذارید.

 

fo3810

در این مرحله فقط می خواهیم خامی کلم از بین برود، پس نباید کاملا پخته و نرم شود.

fo3811

دو قاشق غذاخوری آرد را به تره فرنگی و کره اضافه کرده و برای یک یا دو دقیقه هم بزنید. حالا شیر را آرام آرام اضافه کرده و دائم هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود.

fo3813 fo3812

دو قاشق غذاخوری آرد را به تره فرنگی و کره اضافه کرده و برای یک یا دو دقیقه هم بزنید. حالا شیر را آرام آرام اضافه کرده و دائم هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود.

fo3814

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

ظرف مخصوص فر را با کره چرب کنید. به آرامی گل کلم های بخارپز شده را در یک لایه داخل ظرف پخش کنید. سس تره فرنگی و پنیر را روی آن ریخته و در آخر هم باقی مانده پنیر را روی آن پخش کرده و برای ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید.

fo3815

در همین حین، یک قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه ذوب کرده و بعد آرد سوخاری را داخل آن ریخته و برای ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. یک چهارم قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل روی آن پاشیده و بعد آن را از روی حرارت بردارید.

بعد از پخت گراتین، آن را از فر بیرون آورده و آرد سوخاری را روی آن پاشیده و بعد داخل فر برگرداننده و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید.

fo3816

بعد از پخت گراتین، از فر بیرون آورده و آرد سوخاری را روی آن بپاشید و بعد داخل فر برگردانید

با آشپزی مدرن در سایت ابانک ما را همراهی کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *