مواد لازم برای تهیه شیرینی مربایی
مربای میوه دو تا سه قاشق غذاخوری
وانیل ۱ سوم قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ سوم پیمانه
کره نرم شده نیم پیمانه
طرز تهیه شیرینی مربایی
* اول فر را روی دمای سیصد و هفتاد و پنج درجه ی فارنهایت از قبل گرم کنید.
* آرد را الک بزنیم و کنار بگذارید.
* در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
* تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کنیم و هم بزنید.
* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کنیم و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اگر خمیر، خیلی نرم است، روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
* داخل سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را، بگزارید .
* خمیر را به اندازه توپ های دو و نیم سانتی متری تقسیم کنید و با فاصله شش سانتی متری از هم، داخل سینی فر بچینید.
* وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله ای که به اندازه انگشت باشد، گود کنید و داخل آن را با مربای میوه از هر مزه که دوست دارید، پُر کنید.
* شیرینی ها را به مدت هشت تا ده دقیقه یا تا وقتی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید بعد ، فر را خاموش کنید و صبر کنید تا شیرینی ها سرد شوند.