خانه / آشپزی / کیک پسته ای با روکش شکلاتی و روش تهیه آن

کیک پسته ای با روکش شکلاتی و روش تهیه آن

کیک پسته ای با روکش شکلاتی و روش تهیه آن

fo3802

 

پسته یک ماده مقوی و خون ساز است که می توانید به روش های مختلف آن را مصرف کرد خام و پخته در این مطلب به آموزش کیک پسته ای با روکش شکلاتی و روش تهیه آن می پردازیم .


کیک پسته ای با روکش شکلاتی و روش تهیه آن ، مواد لازم :

 شکلات سفید  ۵۰ گرم
 کنسرو شیرعسلی  ۱۰۰ گرم
 پودر قند ۵۰ گرم
 پودر پسته ۱۳۰ گرم
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم

کیک پسته ای با روکش شکلاتی و روش تهیه آن :
شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید. پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.

خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. سپس قالب بزنید. شیرینی‌های قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.

fo3802

کیک پسته ای یک عصرانه سرشار انرژی برای شما 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *