خانه / آشپزی / کباب گوشت و بلغور

کباب گوشت و بلغور

2

 

یک کباب خوشمزه دیگر را در این جا آموزش می دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن کباب گوشت و بلغور در ادامه مطلب .

کباب گوشت و بلغور ، مواد لازم :

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
بلغور گندم ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد کوچک، رنده شده
سیر ۱ عدد کوچک، رنده شده
تخم مرغ ۱ عدد
روغن به میزان لازم برای سرخ کردن
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
آویشن به میزان لازم و دارچین، کمی
پاپریکا ۱/۴ قاشق چای خوری

کباب گوشت و بلغور

تمام مواد رو با گوشت و بلغور مخلوط کرده تا به خورد هم بروند.

1 (1)

سپس مواد آماده شده رو برای ده دقیقه در فریزر قرار میدهیم در این مدت گوشت یخ نمیزنه فقط برای بهتر حالت دادن گوشت هست.

سپس گوشت رو بصورت کوفته هایی به شکل انگشت در آورده.

ماهیتابه رو چرب کرده و کوفته هارو در آن قرار داده تا هم رو و هم زیر کوفته ها کمی سرخ شود.

فر را از قبل گرم کرده قسمت گریل رو روشن کرده و کوفته ها را در قسمت پایین فر به مدت ۵ الی۱۰ دقیقه قرار میدهیم.

 

نکاتی در تهیه کباب گوشت و بلغور:

  1. بلغور به مدت نیم الی یک ساعت در آب خیس خورده و سپس فقط مدت ۵ دقیقه روی اجاق گذاشته تا کمی پخته شود و بعد بگذارید خنک شود.
  2. به جای یک حبه سیر می توانید از ۱ قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.

2

 درست کردن کباب گوشت و بلغور 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *