مواد لازم
• یک و نیم پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات خرد شده
• یک چهارم پیمانه شکر
• نیم پیمانه کره آب شده
• ۲ پیمانه خرده های بیسکوئیت
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت، کره آب شده و شکر را با هم مخلوط کنید. مواد را داخل یک ظرف گرد فشار دهید تا همه مواد به خوبی به هم بچسبند. آن را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید. آن را از فر خارج کنید و ۳۰ دقیقه داخل فریزیر بگذارید تا خنک شود.
۲.بستنی وانیلی را ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ، با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا نرم و آب شود. بستنی آب شده را روی لایه سفت بیسکوئیتی بریزید. روی آن ۱.۵ پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات بریزید. حدود یکساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.
۳.بستنی شکلاتی را ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا آب شود. بستنی آب شده را روی بادام زمینی ها با روکش شکلات بریزید و آن را پهن کنید.
۴. بستنی ها را از اطراف ظرف پاک و تمیز کنید. آن را داخل یخچال بگذارید تا بستنی خودش را بگیرد.
۵. برای سرو، روی آن سس شکلات و بادام زمینی بریزید.
۶.برای درست کردن سس شکلات و بادام زمینی به سیصد و پنجاه گرم خامه وانیلی و ۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی نیاز دارید. در یک قابلمه کوچک، هر ۲ ماده را با هم مخلوط نمایید و روی حرارت متوسط چند دقیقه هم بزنید تا نرم و یکنواخت شود.
زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه است
زمان سرد شدن شش ساعت می باشد
زمان پخت: هشت دقیقه در دمای سیصد و پنجاته درجه فارنهایت
این دستور بستنی برای دوازده نفر می باشد