خانه / آشپزی / طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

fo1320

مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ و پنیر

کنجد دو قاشق سوپ خوری

آرد سفید یک پیمانه

آرد سوخاری یک پیمانه

تخم مرغ دو عدد

آویشن کمی

پنیر صبحانه دویست گرم

سینه مرغ پخته یک عدد

نمک و فلفل به اندازه نیاز

جعفری سه قاشق سوپ خوری

سیب زمینی درشت دو عدد

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

۱- سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید . بعد از پخت آن ها را پوست کنده و در ظرفی رنده کنید . سینه مرغ پخته شده را هم به قطعات ریز برش بزنید و به کاسه اضافه کنید .
۲- جعفری خردشده , نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید .
۳- پنیر صبحانه را رنده کنید یا به قطعات ریز و درشت برش بزنید . آنها را هم به مایه کوفته اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید .
۴- از مایه گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و در دست فرم دهید. همه مایه کوفته که به این شکل آماده شد آنها را کناری بگذارد .
۵- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال کمی هم بزند تا یکدست شود . آویشن را هم به آن افزوده و مخلوط کنید . کوفته های آماده را ابتدا در آرد سفید غلتانده , بعد در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید تا همه جای آنها آغشته به آرد سوخاری شود .
۶- همه کوفته ها به این ترتیب آماده کنید و کناری بگذارید . کمی صبر کنید تا آرد به خورد کوفته ها برود . در ظرفی ای روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید . کوفته های را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند . بعد آنها را روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *