خانه / آشپزی / طرز تهیه کباب لم چاپس

طرز تهیه کباب لم چاپس

fo832

مواد لازم برای تهیه کباب لم چاپس

گوجه‌فرنگي، زيتون و سبزي       اگر دوست داشتید

كره و زعفران آب‌كرده       به اندازه نیاز

فلفل       نیم قاشق چايخوري

نمك       ۱ قاشق چايخوري

  سس سويا       ۱ قاشق سوپخوري

پودرسير       نیم قاشق چايخوري

پياز       ۱ عدد

روغن زيتون       ۴ قاشق سوپخوري

راسته با استخوان گوسفندي       ۱ كيلوگرم

طرز تهیه کباب لم چاپس

اول رگ و چربي‌هاي گوشت را بگیرید ، اما استخوان‌ها روي آن بگزارید  بماند. بعد با دو قاشق روغن‌زيتون، پياز، فلفل، پودرسير، نمك و سس‌سويا مخلوط کنید و به مدت ۵ ساعت مي‌گذاريم تا مزه‌دار شود، بعد داخل تابه چدني ۲ قاشق ديگر روغن‌زيتون بریزید و دو طرف آن را خوب سرخ مي‌كنيم. بعد از سرخ شدن کمی كره و زعفران آب‌كرده را با قلم‌مو روي آن بزنيد تا خوش طمع تر شود و با گوجه‌فرنگي، زيتون و سبزي تزئين نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *