خانه / آشپزی / طرز تهیه کباب برزیلی

طرز تهیه کباب برزیلی

123

مواد لازم برای تهیه کباب برزیلی برای ۴ نفر

     نمک: به اندازه نیاز

     فلفل قرمز: نصف قاشق ‌چای‌ خوری

     فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌ خوری

     سماق قرمز: دو قاشق غذاخوری

     سیر: چهار حبه، ساطوری شده

     روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه

  فیله گوساله: هشت صد گرم، خرد کرده

طرز تهیه کباب برزیلی

۱- سیر، روغن و ادویه‌جات را با هم قاطی کنید. تباید خمیری قرمز رنگ درست شود . تکه‌های گوشت را حداقل دو ساعت در این مایه بخوابانید تا طعم بگیرد.

۲- تکه‌های فیله را به سیخ بزنید و روی منقل کباب کنید. توجه داشته باشید که گوشت باید خیلی نرم باشد تا زود بپزد و سماق روی آن نسوزد.

نکات:

برای اینکه کباب شما بیشتر قرمز شود ، می‌توانید کمی پاپریکا به مایه اضافه نمایید . البته پاپریکای ایرانی بیشتر از آنکه به کباب رنگ دهد آن را خشک می نماید . اگر یک بسته کوچک پاپریکای خارجی تهیه نمایید ، تا مدت‌ها برایتان قابل استفاده است.

یکی از بهترین نرم‌کننده‌های طبیعی، انجیر کال است که در گیلان استفاده می‌شود. بسیاری از گیلک‌ها انجیر کال را در فریزر نگه می‌دارند و در طول سال آن را مانند کیوی به گوشت اضافه می‌کنند.

این نوع کباب غذای محلی برزیلی ها است که در کشور های مختلف پخت می شود و طمع خیلی خوبی هم دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *